Vervoerde goederen

De verzekering vervoerde goederen beschermt je lading tegen beschadiging of diefstal als je rondrijdt met een aanzienlijk kapitaal aan materieel en koopwaar in je voertuig. Aan te raden voor bijvoorbeeld vaklui (loodgieters, schrijnwerkers, elektriciens…) en leveranciers (drankenhandel…). Deze verzekering geldt tijdens transport voor eigen rekening.

 

Wat is onder andere verzekerd?

  • Beschadiging van de vervoerde goederen bij een verkeersongeval
  • Brand, ontploffing of blussingswerken
  • Vandalisme
  • Natuurgeweld
  • Diefstal (facultatief)

De verzekering geldt voor goederen die zich bevinden in het verzekerde voertuig, met name de lichte vrachtauto.

  • tijdens transport voor eigen rekening in België en tot 150 km daarbuiten
  • bij stilstand op het adres van de verzekeringnemer, op het privéadres, op het leveringsadres, op de werf waar je een werk uitvoert
  • tijdens een vrijwillig oponthoud van niet langer dan twee uur

 

Wat is onder andere niet verzekerd (voornaamste uitsluitingen)?

  • Schade aan het voertuig zelf
  • Schade door overbelasting of gebrekkige staat van het voertuig
  • Diefstal uit de passagiersruimte
  • Goederen zoals waarden, brandstoffen, juwelen, dieren
  • Niet-functionele schade aan het materieel

 

Of lees verder op www.kbc.be

Collectieve hospitalisatieverzekering

Waarom kiezen voor de Collectieve Hospitalisatieverzekering?

Dankzij de Collectieve KBC-Hospitalisatieverzekering vergoed je de medische kosten van je werknemers bij een ziekenhuisopname naar aanleiding van een ziekte, ongeval, bevalling of zwangerschapscomplicatie. Een mooi extralegaal voordeel voor je personeel. En een voordeel voor jou, want jij betaalt geen RSZ-bijdragen op de premies.

Voor je personeel én jezelf

Je sluit de Collectieve KBC-Hospitalisatieverzekering voor je personeel en jezelf. De overeenkomst duurt 1 jaar. Ze wordt telkens stilzwijgend met 1 jaar verlengd, tenzij je ze opzegt. Je werknemers mogen ook hun inwonende partner en ongehuwde kinderen jonger dan 25 verzekeren.

Meer info: https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/jezelf-en-je-medewerkers/personeel/collectieve-hospitalisatieverzekering.html

Cyberverzekering

Oh nee! Je hebt een foute mail aangekregen, je hebt je laten vangen en … je bent gehackt!

Wat nu? Want…

  • Je computer start niet meer en al je data is gestolen

  • Je klanten hebben plots een factuur via mail ontvangen maar met een onbekend rekeningnummer

  • Je elektronisch kassa-systeem of je machines zijn geblokkeerd

  • De hacker heeft je bankrekening geplunderd

Hou het hoofd koel en bel naar de KBC cyberverzekering helpdesk (24/7 telefonisch bereikbaar voor klanten die een KBC Cyberverzekeringen hebben). Een team van IT specialisten en juridisch adviseurs staat voor je klaar en zetten het hele herstelproces in gang.

De KBC Cyberverzekering komt niet alleen tussen voor de financiële schade, maar verleent dus ook bijstand in deze crisis.

Enkele concrete voorbeelden van recente gebeurtenissen:

  • In een melkveehouderij heeft iemand op een foute link geklikt in een mail… Gevolg: de melkrobot is gehackt. De hackers vragen 50.000 EUR losgeld. Wat nu?

  • Een schilder, éénmanszaak, heeft de laatste twee weken geen enkele betaling van zijn klanten ontvangen en begint enkele klanten op te bellen. Wat blijkt? Zijn computer is gehackt. De klant heeft de factuur wel betaald maar naar een fout rekeningnummer… hoe moet het nu verder?

  • In een horecazaak is heel de zaalorganisatie afgestemd op een elektronisch kassa-systeem. Na een hack kunnen de kassa’s niet meer worden geopend en is de tafelindeling verwijderd. De zaak kan enkele dagen niet openen.

  • Een juwelier is gehackt. Zijn aankoopgeschiedenis van meer dan 20 jaar is gestolen. Als klanten een vraag hebben over een aankoop uit het verleden kan hij hen niet meer informeren.

Een gratis webinar kan je volgen via deze link: KBC Cybersecurity KMO webinar – YouTube

Meer info kan je terugvinden via deze link: https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/patrimonium/cyberverzekering.html

 

Klik hieronder voor een simulatie – personenwagen

Wie een auto heeft, is wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering te sluiten. Daarnaast zijn nog verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een verplichte autoverzekering zonder meer, een uitgebreide omniumverzekering met alles erop en eraan, of iets daartussen. Wat verkies jij?

Heb je graag wat hulp tijdens het maken van de simulatie? Bel ons dan op 014 / 85 23 90. We helpen je graag verder.

 

Brandverzekering

Deze verzekering (woonpolis) biedt een brede dekking voor je huis of appartement, maar ook voor alle bijgebouwen, tuinhuisjes, terrassen, zwembaden en meer. Je inhoud is ook ruim verzekerd, zelfs tegen diefstal.

Maak meteen jouw persoonlijke simulatie.

Wens je meer info? Maak dan hier een afspraak!

 

Klik hieronder voor een simulatie – ongevallenverzekering

Uw auto en woning hebt u verzekerd. Maar uzelf?

  • Het ziekenfonds en de hospitalisatieverzekering dienen als eerste vangnet, maar als een ongeval zware gevolgen heeft, volstaan die vergoedingen vaak niet om alle kosten te betalen
  • Naast ongevallen thuis kunnen ook verkeers- of sportongevallen in aanmerking komen
  • U bent overal ter wereld verzekerd, dus ook op reis

Heb je graag wat hulp tijdens het maken van de simulatie? Bel ons dan op 014 / 85 23 90. We helpen je graag verder.

Klik hieronder voor een simulatie – fietsverzekering

Jouw nieuwe fiets is een echte investering. Zou je hem nog kunnen missen? Vast niet. Je zorgt dus het best dat hij goed verzekerd is. Maar wat onderweg, als je hem effectief gebruikt? Daar bewijst de fietsverzekering van KBC haar nut.

Heb je graag wat hulp tijdens het maken van de simulatie? Bel ons dan op 014 / 85 23 90. We helpen je graag verder.

Reisverzekering

Waarom kiezen voor de reisverzekering?

Op vakantie wil je uiteraard ontspannen en zonder stress genieten. Maar wat als je de trip moet annuleren, je wordt ziek of geraakt gewond of je bagage wordt gestolen?

KBC geeft je extra gemoedsrust op vakantie dankzij de reisverzekering.

Maak meteen jouw persoonlijke simulatie.

Verzekering tienjarige aansprakelijkheid

Vanaf 1 juli 2018 is de verzekering tienjarige aansprakelijkheid wettelijk verplicht voor aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector. De verzekering was al langer verplicht voor architecten.

Wat is een verzekering tienjarige aansprakelijkheid?

Als aannemer of architect ben je 10 jaar lang burgerlijk aansprakelijk voor je bouwwerk. Loopt er binnen die periode iets verkeerd
met het gebouw en word je aansprakelijk gesteld, dan kunnen die kosten op jou worden verhaald. Een verzekering tienjarige aansprakelijkheid beschermt je tegen dat risico.

Is de verzekering tienjarige aansprakelijkheid verplicht?

De verzekering tienjarige aansprakelijkheid is verplicht voor architecten, aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector. Die plicht geldt enkel voor grote werken waarvoor de tussenkomst van een architect noodzakelijk is.

Ook bouwpromotoren of projectontwikkelaars kunnen een globale polis sluiten om alle bouwactoren op een werf mee te verzekeren.

https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/bedrijfswerking/verzekering-tienjarige-aansprakelijkheid.html

Wens je meer info? Maak dan hier een afspraak!

Verplichte verzekering arbeidsongevallen

Zodra je personeel in dienst neemt, legt de wet een aantal verplichtingen op zoals een arbeidsongevallenverzekering. Als een werknemer op het werk of onderweg naar of van het werk een ongeval heeft, dan kunnen de medische kosten en het inkomensverlies hoog oplopen. Daarvoor ben je het best goed verzekerd, want anders betaal je alles zelf.

Wens je meer info? Maak dan hier een afspraak!

Of lees verder op KBC.be

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico's en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al duizenden klanten.

Maak nu een afspraak

helsenverzekeringen

#WeZijnErbij

helsenverzekeringen
Follow on Instagram