Helsen Verzekeringen specialiseert

Bouw

Wie werkzaam is in de bouw weet dat hij of zij bloot staat aan zeer diverse risico’s. Daarnaast heb je er ook te maken met verschillende betrokken partijen. Helsen is hierbij een solide partner, die je optimale bescherming en ondersteuning biedt.

Zo beschermen wij jou als bouwondernemer tegen materiële schade op de werf en tegen eisen tot schadevergoeding van derden door middel van een op maat van de werf gemaakt verzekering alle bouwplaatsrisico’s (ABR).

KBC heeft bovendien een uitgebreide en gespecialiseerde BA-polis voor de bouwsector in haar gamma. En in het doolhof van de complexe wetgeving over de tienjarge aansprakelijkheid helpen wij je graag verder, zodat je ook daar correct verzekerd bent. Voor jouw werknemers maken wij een sluitende arbeidsongevallenverzekering.

 

Vrije beroepen specialisatie

Vrije beroepen

De term ‘vrije beroepen’ dekt een breed amalgaan van dikwijls zeer diverse beroepscategorieen. Dit kan gaan over een advocaat, over een medische beroeper, maar evengoed over een veearts.

Gemeenschappelijk kenmerk van deze beroepen is misschien wel hun complexe verzekeringsproblematiek. Hun aansprakelijkheden en de juridische complexiteit waarin ze kunnen terechtkomen is niet onder één noemer te vatten.

Hier is dus verzekeringstechnisch preciesiewerk nodig en dit kunnen wij jou met onze specialisten van Helsen bieden. Voor elk profiel werkt Helsen een verzekering op maat uit.

Horeca specialisatie

Horeca

Horecaverzekeringen zit mee in het DNA van Helsen vervat. Reeds van bij het ontstaan van ons verzekeringskantoor telden wij diverse horecabedrijven onder ons cliënteel. Grote cateraars, feestzalen, restaurants, maar evengoed het café om de hoek, allemaal vinden ze de weg naar Helsen.

Het verschil tussen alles of niets zit hem in deze sector immers vaak in de details van de verzekeringspolis. Precies daarom moet de polis heel precies worden opgesteld, zonder dat wij de ondernemer daarom extra gaan belasten.

Dit is wat Helsen met succes al jaren doet voor de horeca-ondernemers, en dit willen wij ook zo houden.

 

Consultancy specialisatie

Consultancy

Als consultant adviseer je zelf ondernemers, zelfstandigen, vennootschappen of bestuurders. Je kent dus de complexiteit van het hedendaagse zakendoen. En weet dat nagenoeg alles specialistenwerk is. Zo ook verzekeringen.

Een moeilijk te verzekeren risico? Een gecompliceerde schade- afwikkeling? Schakel in volle vertrouwen ons Helsen team in. Zij werken voor jou een gepaste verzekeringsoplossing uit, die ook juridisch sluitend is.

Zo kan jij je gerustgesteld focussen op datgene waar je zelf goed in bent. Een sterke verzekeringspartner staat achter jou.

 

Landbouw specialisatie

Landbouw

Als partner van KBC Verzekeringen – de verzekeraar uit de ‘Boerentoren’ – is Helsen sinds jaar en dag de eerste keuze van elkeen die van ver of van dichtbij betrokken is in het land- en tuinbouwmilieu.

Of je nu melkveehouder, akkerbouwer, varkensmester, boom-of plantenkweker, of noem maar op bent, voor elke specialisatie kunnen wij op maat gemaakte verzekeringswaarborgen aanbieden.

Zo is onze verzekering “Productieverlies” uniek in de sector. Deze waarborg vormt een sluitende bescherming tegen de financiële impact van een ernstig schadegeval, waarbij niet alleen de rechtstreekse schade wordt vergoed, maar ook de daling van jouw bedrijfsresultaat in de toekomst. Het voortbestaan van het bedrijf hangt hier dikwijls van af.

Kortom, Helsen biedt een sluitend totaalpakket aan die de risico’s van jouw bedrijf indekken, en voegt daar bovenop zelf een stevige scheut eigen landbouw know-how. Wij spreken de taal van jouw sector!

https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/patrimonium/glastuinbouw/verzekering-productieverlies.html

Handel specialisatie

Handel

Er zijn weinig termen die zo ruim zijn als ‘handel’. De bakker om de hoek is een handelaar, maar een producent van precisiemachines werkt ook als handelaar.

Elke onderneming heeft aan Helsen de best mogelijke partner om alle facetten van zijn activiteiten te waarborgen zoals het hoort. En Helsen doet meer: wij volgen jouw zaak op, wij anticiperen en adviseren.

Vanuit onze ruime ervaring, ook bij schade, zijn wij in staat om jou gepast maatwerk voor te stellen. Helsen Verzekeringen, je maat voor je zaak.

 

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico's en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al duizenden klanten.

Maak nu een afspraak

helsenverzekeringen

#WeZijnErbij

helsenverzekeringen
Load More... Follow on Instagram