Helsen Verzekeringen specialiseert

Bouw

Ondernemingen actief in de bouw staan bloot aan specifieke risico’s en krijgen te maken met verschillende betrokken partijen. Helsen is een solide partner die hen de optimale bescherming en ondersteuning biedt.

De verzekering alle bouwplaatsenrisico’s (ABR)  beschermt de bouwondernemers tegen materiële schade en tegen eisen tot schadevergoeding door derden. KBC heeft bovendien een BA-polis op maat van de bouwsector. Zo helpen we je graag verder met de wetgeving over de tienjarige aansprakelijkheid. Voor je personeel maken we een sluitende arbeidsongevallenverzekering op. Maar vergeet ook jezelf en je gezin niet met een polis gewaarborgd inkomen en met een hospitalisatieverzekering.

Vrije beroepen specialisatie

Vrije beroepen

Vrije beroepen hebben bij uitstek nood aan verzekeringstechnisch precisiewerk. Hun aansprakelijkheden en juridische situatie zijn niet onder één noemer te vatten.

Maar hoe dan ook ben je ook als uitoefenaar van een vrij beroep verplicht om de schade te herstellen die door jouw fout veroorzaakt wordt.

Helsen kan inzake de aansprakelijkheid voor elk profiel een polis op maat uit te werken.

Horeca specialisatie

Horeca

In de horeca zit het verschil tussen alles of niets vaak in details. Precies daarom moet de cliënt heel precies verzekerd worden zonder hem extra te belasten. Dat is wat Helsen met succes al jaren voor horeca-ondernemers doet.

Denk als horeca-ondernemer ook aan een gepaste brandverzekering om je te beschermen, onder meer tegen inkomstenverlies door bedrijfsschade. En voor jezelf en je gezin is er een polis gewaarborgd inkomen en een hospitalisatieverzekering.

Consultancy specialisatie

Consultancy

Moeilijk te verzekeren risico’s? Een gecompliceerde schade-afwikkeling? Betwistingen die dossiers blokkeren? Schakel met alle vertrouwen Helsen in. Ons team werkt voor elke complicatie een gepaste en juridisch sluitende oplossing uit.

Als verhuurder, ondernemer of bestuurder in en vennootschap of vereniging kun je jezelf geen mismatch veroorloven: het pakket moet tot in het laatste detail kloppen. Uiteraard delen we onze kennis ook als het gaat over courante topics zoals de reispolis, brandpolis, autoverzekering…

Landbouw specialisatie

Landbouw

Als partner van KBC Verzekeringen – de verzekeraar uit de ‘Boerentoren’ – is Helsen sinds jaar en dag de eerste keuze van elkeen die van ver of van dichtbij betrokken is in het land- en tuinbouwmilieu. Of je nu melkveehouder, akkerbouwer, varkensmester, boom-of plantenkweker, of noem maar op bent, voor elke specialisatie kunnen wij op maat gemaakte verzekeringswaarborgen aanbieden.

Zo is onze verzekering “Productieverlies” uniek in de sector. Deze waarborg vormt een sluitende bescherming tegen de financiële impact van een ernstig schadegeval, waarbij niet alleen de rechtstreekse schade wordt vergoed, maar ook de daling van jouw bedrijfsresultaat in de toekomst. Het voortbestaan van het bedrijf hangt hier dikwijls van af.

Kortom, Helsen biedt een sluitend totaalpakket aan die de risico’s van jouw bedrijf indekken, en voegt daar bovenop zelf een stevige scheut eigen landbouw know-how. Wij spreken de taal van jouw sector!

https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/patrimonium/glastuinbouw/verzekering-productieverlies.html

Handel specialisatie

Handel

Handelszaken en kleine ondernemingen hebben aan Helsen de best mogelijke partner om alle facetten van hun activiteiten zoals het hoort te waarborgen. En Helsen doet meer: wij volgen je op, anticiperen en adviseren.

Als zelfstandig ondernemer is een aansprakelijkheidsverzekering een must. KBC heeft zo’n BA-polis op maat van de kleinhandel. Voor je personeel maken we een sluitende arbeidsongevallenverzekering op. Maar vergeet ook jezelf en je gezin niet met een polis gewaarborgd inkomen en met een hospitalisatieverzekering.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico's en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al duizenden klanten.

Maak nu een afspraak
Follow on Instagram