Cyberverzekering

O nee! Je hebt een foute mail aangekregen, je hebt je laten vangen en … je bent gehackt!

Wat nu? Want…

 • Je computer start niet meer en al je data is gestolen
 • Je klanten hebben plots een factuur via mail ontvangen maar met een onbekend rekeningnummer
 • Je elektronisch kassa-systeem of je machines zijn geblokkeerd
 • De hacker heeft je bankrekening geplunderd

Hou het hoofd koel en bel naar de KBC cyberverzekering helpdesk (24/7 telefonisch bereikbaar). Een team van IT specialisten en juridisch adviseurs staat voor je klaar en zetten het hele herstelproces in gang. De KBC Cyberverzekering komt niet alleen tussen voor de financiële schade, maar verleent je ook bijstand in deze crisis.

Als je hierover meer informatie wenst, laat ons snel weten welke jouw voorkeur geniet:

 1. Ja, je mag me hierover meer info via mail doorsturen
 2. Ja, je mag met mij hierover een telefonische afspraak maken
 3. Ja, je mag met mij hierover een afspraak op kantoor of bij mij in het bedrijf maken

Enkele concrete voorbeelden van recente gebeurtenissen:

 • In een melkveehouderij heeft iemand op een foute link geklikt in een mail… Gevolg: de melkrobot is gehackt. De hackers vragen 50.000 EUR losgeld. Wat nu?
 • Een schilder, éénmanszaak, heeft de laatste twee weken geen enkele betaling van zijn klanten ontvangen en begint enkele klanten op te bellen. Wat blijkt? Zijn computer is gehackt. De klant heeft de factuur wel betaald maar naar een fout rekeningnummer… hoe moet het nu verder?
 • In een horecazaak is heel de zaalorganisatie afgestemd op een elektronisch kassa-systeem. Na een hack kunnen de kassa’s niet meer worden geopend en is de tafelindeling verwijderd. De zaak kan enkele dagen niet openen.
 • Een juwelier is gehackt. Zijn aankoopgeschiedenis van meer dan 20 jaar is gestolen. Als klanten een vraag hebben over een aankoop uit het verleden kan hij hen niet meer informeren.

Meer info kan je terugvinden via deze link: https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/verzekeringen/patrimonium/cyberverzekering.html

 

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico's en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al duizenden klanten.

Maak nu een afspraak

helsenverzekeringen

#WeZijnErbij

Load More... Follow on Instagram